fbpx

Tirsdag 7. maj 2019

Industriens Hus / København

0Dage0Timer0Minutter0Sekunder

Copenhagen Future TV Conference 2019

Få nyt udsyn og indblik i fremtidens tv

Årets Copenhagen FutureTV konference giver indblik i de mest betydningsfulde forestående ændringer i tv-industrien.

Blandt årets emner og temaer:

  • Nyeste markedsanalyser

  • The New Consumer experience

  • Amerikansk tv produktion i Norden

  • Seertal i fremtiden

  • Biografen i din stue

  • Den interaktive tv-serie

  • Dansk tv i fremtiden

  • De nye streaming giganter

  • Hvad vi vil se og kunstig intelligens

  • Og meget mere!

Programmet for årets konference er klar i begyndelsen af marts. Følge med her på siden eller via vores nyhedsbrev.

Vi vil i år fokusere på den tiltagende indflydelse amerikanske streaming giganter har på det hjemlige tv-marked, ændringer i tv-seernes brugeradfærd, tv-distributørernes udfordringer og de nye muligheder for lokale producenter af indhold.

Tilmelding er åben. Early bird rabat frem til 8. marts

Årets konference vil have indlæg fra markante lokale tv-aktører, og vi har inviteret repræsentanter fra de store amerikanske streamingtjenester. Vi planlægger tillige nogle indsigtsgivende paneldebatter og samtale sessions med markante aktører.

Som altid på FutureTV konferencen har vi relevante friske analyser fra både internationale og lokale analytikere, med nye tal for ændringer i forbrugeradfærden både nationalt og internationalt, og tolkning af nye tendenser.

Vi ser i år også på ny tv-teknologi. Dels et indlæg om hvorvidt der er en fremtid for interaktive fortællinger på tv, som Netflix har afprøvet det med Black Mirror: Bandersnatch episoden, og dels ser vi på den fortsatte udvikling af billede oplevelsen hjemme i stuen – med fladere fladskærme, High Dynamic Range, bedre farver og nye landvindinger inden for brugervenligheden af tv-apps.

Streaming er fremtidens tv

Streaming er blevet en naturlig del af tv-markedet og fylder tiltagende meget i tv-forbrugernes bevidsthed, både hvad angår forventning om perfekt streaming fra de velkendte lokale tv-stationer, og glæden ved at streame fra de amerikanske mediegiganter.

Udvalget af tv-indhold har aldrig været større, og danske producenter arbejder også for de amerikanske streaming giganter. Vi ser på nogle eksempler på modellerne bag lokal dansk produktion, der får global distribution via især et firma som Netflix.

Netflix har hidtil sat standarden for hvad en streamingtjeneste skal kunne levere i form af stabilitet, billedkvalitet, indhold og mangfoldighed – men har dermed også banet vejen for sine egne værste konkurrenter.

Vi analyserer de amerikanske streaming giganters snarlige indtog på både det globale marked, og det lokale danske marked, hvor vi vil se Amazon Prime Video udvikle sig, og services fra DisneyPlus og WarnerMedia blive til virkelighed. Og vi ser nærmere på YouTube’s strategi med gratis spillefilm og reklamer, og forsøger at vurdere hvad Apples indtog på markedet for tv-indhold vil betyde.

Og som altid på FutureTV konferencen zoomer vi ind på det lokale danske tv-marked, og lytter til de lokale aktører og operatører, for at få indblik i hvordan man strategisk ser fremad i en gryende ny verdensorden for tv-mediet.

Følg med i programmets udvikling ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev nedenfor.

Vel mødt til årets Copenhagen Future TV Conference!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender nyhedsbreve, når vi har nyt om workshops, masterclasses, seminarer, studieture og vores årlige Copenhagen Future TV Conference.

Mødestedet for alle med interesse for fremtidens tv

Copenhagen Future TV Conference

Nordens førende konference om fremtidens tv

Vi rammer plet

Copenhagen Future TV Conference har etableret sig som Nordens førende konference om fremtidens tv. Konferencerne har siden 2008 med stor præcision forudsagt de væsentligste udviklinger for tv-mediet.

Forud for sin tid

Konferencen fokuserer på relationen mellem tv mediets teknologiske udvikling og forbrugernes ændrede vaner og adfærd med de nye muligheder.

Relevante talere

Talerne på konferencen er et nøje sammensat udvalg af internationale og lokale eksperter, udvalgt blandt både dygtige analytikere og trendsættende brancheaktører.

Se video fra FutureTV konferencen 2018, 16. maj

“Det Digitale Indblik”

Læs Claus Bülow Christensens blog på Ekkofilm.

Claus Bülow Christensen skriver om den digitale udviklings betydning for film og tv industrien på Danmarks førende filmmagasin, Ekkofilm.