fbpx

16. maj

10 års jubilæum

Se programmet

Copenhagen Future TV Conference 2018

10 års jubilæums konference

Onsdag 16. maj 2018, kl. 9.00 – 16.00

Industriens Hus / København

0Dage0Timer0Minutter0Sekunder

Vi rammer plet

Copenhagen Future TV Conference har etableret sig som Nordens førende konference om fremtidens tv. Konferencerne har siden 2008 med stor præcision forudsagt de væsentligste udviklinger for tv-mediet.

Forud for sin tid

Konferencen fokuserer på relationen mellem tv mediets teknologiske udvikling og forbrugernes ændrede vaner og adfærd med de nye muligheder.

Spændende talere

Talerne på konferencen er et nøje sammensat udvalg af internationale og lokale eksperter, udvalgt blandt både dygtige analytikere og trendsættende brancheaktører.

Conference sponsors and partners

Copenhagen Future TV Conference 2018 – 16. maj

FutureTV konferencerne har gennem de sidste 10 år forudset tv-industriens teknologiske udvikling og de store ændringer i forbrugernes adfærd. Vi har til tider blæst lidt hårdt i dommedags basunerne for traditionel tv-distribution – men vores forudsigelser har vist sig at holde stik.

Udviklingen har påvirket alle udbydere af tv, og både distributører og tv-stationer har måttet omstille sig til en ny virkelighed. Der er fortsat mange bump på vejen, men overordnet er tv-mediet foreløbig kommet nogenlunde igennem en barsk transformation, der uden at være for popsmart godt kan betegnes som en disruption.

Men tv-mediet er under fortsat forvandling, og de næste år vil byde på både overraskende teknologisk nyudvikling, nye uventede spillere på banen og fortsatte udfordringer for de lokale tv-aktører.

Som de foregående 10 år stiller årets Copenhagen Future TV Conference igen skarpt på denne udvikling – og som altid med fokus på tv-forbrugernes skiftende adfærd og teknologiens fortsatte udvikling – og på de nye forretningsområder, man skal holde øje med.

Eksklusiv workshop med Colin Dixon – 14. maj

En workshop med begrænset antal deltagere – for at sikre en god dialog med Colin Dixon og deltagerne imellem.

The transformation of the TV industry – business models, trends, and all the new players

Colin Dixon gennemgår en række nye tal og analyser af de mest signifikante tendenser på det globale tv- og streaming marked, og relaterer dem til de lokale udfordringer i Danmark.

Der vil bl.a. være fokus på strategiske analyser af internationale giganter som Netflix, Amazon og Disney/Fox, streaming udviklingens indflydelse på tv-stationer, streaming forbrugernes nyeste adfærdsmønstre, premium sport over internettet, samt betydningen af de sociale mediers indtog på tv- og streaming markedet.

Deltagere på Copenhagen Future TV Conference 2018, 16. maj, kan deltage på denne workshop til halv pris: kr. 1.700,- (normalpris kr. 3.400,-).

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender nyhedsbreve, når vi har nyt om workshops, masterclasses, seminarer, studieture og vores årlige Copenhagen Future TV Conference.