fbpx

Tirsdag 5. maj 2020

Industriens Hus / København

0Dage0Timer0Minutter0Sekunder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender nyhedsbreve, når vi har nyt om workshops, masterclasses, seminarer, studieture og vores årlige Copenhagen Future TV Conference.

Copenhagen Future TV Conference

Få nyt udsyn og indblik i fremtidens tv

Copenhagen FutureTV konference giver indblik i de mest betydningsfulde forestående ændringer i tv-industrien.

Blandt indlæggene på konferencen 7. maj 2019

Hvad driver danskernes valg af underholdningsunivers?
Julie Nygaard
Head of Media & Telco, Partner, Wilke

Fakta om tv-markedet
Jacob Graff Hedebrink
Adm. direktør, Copydan Verdens TV

Seertal i fremtiden?
Dennis Christensen
Chef for DR Medieforskning, DR

Local streaming defining it’s position
Marie Nilsson
CEO, MediaVision

The market impact of new powerful streaming services from Disney, WarnerMedia and Apple
Colin Dixon
CEO & Founder, nScreenMedia

Unlocking the power of the user interface
David Peek
Director of Solution Engineering, Massive Interactive

Den Interaktive tv-serie – fremtidens tv?
Simon Jon Andreasen
Leder af instruktøruddannelsen for animation og interaktive medier, Den Danske Filmskole

Content Discovery i fremtiden
Anne-Marie Skovgaard Ubbe
Managing Director DK/Co Founder, Playpilot

Aggregatorens rolle i fremtiden
Christian Morgan
Chief Content Officer, Nuuday

Dansk tv-serie produktion og de amerikanske streaming services
Peter Bose
Producer & Partner, MisoFilm

Mødestedet for all med interesse for fremtidens tv

Copenhagen Future TV Conference 2019 fokuserede bl.a. på ændringerne i tv-seernes brugeradfærd, den tiltagende indflydelse amerikanske streaming giganter har på det hjemlige tv-marked, tv-distributørernes udfordringer og de nye muligheder for lokale producenter af indhold.

Årets konference vil have indlæg fra markante lokale tv-eksperter, og vi har inviteret internationale analytikere med ekspertise i de store amerikanske streamingtjenester. Vi planlægger tillige nogle indsigtsgivende paneldebatter og samtale sessions med markante aktører.

Som altid på FutureTV konferencen har vi relevante friske analyser fra både internationale og lokale analytikere, med nye tal for ændringer i forbrugeradfærden både nationalt og internationalt, og tolkning af nye tendenser.

Vi ser i år også på ny tv-teknologi. Dels et indlæg om hvorvidt der er en fremtid for interaktive fortællinger på tv, som Netflix har afprøvet det med Black Mirror: Bandersnatch episoden, og dels ser vi på den fortsatte udvikling af billede oplevelsen hjemme i stuen – med fladere fladskærme, High Dynamic Range, bedre farver og nye landvindinger inden for brugervenligheden af tv-apps.

Streaming er fremtidens tv

Streaming er blevet en naturlig del af tv-markedet og fylder tiltagende meget i tv-forbrugernes bevidsthed, både hvad angår forventning om perfekt streaming fra de velkendte lokale tv-stationer, og glæden ved at streame fra de amerikanske mediegiganter.

Udvalget af tv-indhold har aldrig været større, og danske producenter arbejder også for de amerikanske streaming giganter. Vi ser på nogle eksempler på modellerne bag lokal dansk produktion, der får global distribution via især et firma som Netflix.

Netflix har hidtil sat standarden for hvad en streamingtjeneste skal kunne levere i form af stabilitet, billedkvalitet, indhold og mangfoldighed – men har dermed også banet vejen for sine egne værste konkurrenter.

Vi analyserer de amerikanske streaming giganters snarlige indtog på både det globale marked, og det lokale danske marked, hvor vi vil se Amazon Prime Video udvikle sig, og services fra DisneyPlus og WarnerMedia blive til virkelighed. Og vi ser nærmere på YouTube’s strategi med gratis spillefilm og reklamer, og forsøger at vurdere hvad Apples indtog på markedet for tv-indhold vil betyde.

Og som altid på FutureTV konferencen zoomer vi ind på det lokale danske tv-marked, og lytter til de lokale aktører og operatører, for at få indblik i hvordan man strategisk ser fremad i en gryende ny verdensorden for tv-mediet.

Følg med i programmets udvikling ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev nedenfor.

Vel mødt til årets Copenhagen Future TV Conference!

Med venlig hilsen

Claus Bülow Christensen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender nyhedsbreve, når vi har nyt om workshops, masterclasses, seminarer, studieture og vores årlige Copenhagen Future TV Conference.

Conference sponsors and partners

Copenhagen Future TV Conference

Nordens førende konference om fremtidens tv

Vi rammer plet

Copenhagen Future TV Conference har etableret sig som Nordens førende konference om fremtidens tv. Konferencerne har siden 2008 med stor præcision forudsagt de væsentligste udviklinger for tv-mediet.

Forud for sin tid

Konferencen fokuserer på relationen mellem tv mediets teknologiske udvikling og forbrugernes ændrede vaner og adfærd med de nye muligheder.

Relevante talere

Talerne på konferencen er et nøje sammensat udvalg af internationale og lokale eksperter, udvalgt blandt både dygtige analytikere og trendsættende brancheaktører.

Se video fra FutureTV konferencen 2018, 16. maj

“Det Digitale Indblik”

Læs Claus Bülow Christensens blog på Ekkofilm.

Claus Bülow Christensen skriver om den digitale udviklings betydning for film og tv industrien på Danmarks førende filmmagasin, Ekkofilm.