fbpx

Tirsdag 24. marts 2020

Industriens Hus / København

0Dage0Timer0Minutter0Sekunder

Få nyt udsyn og indblik i fremtidens tv

Copenhagen FutureTV Conference 2020 giver indblik i de vigtigste tendenser i tv-industrien.

TV industriens transformation på vej ind i sin sidste fase

Lige fra store mediegiganter som Disney, til en national tv-station som TV 2, er det nu for alvor streaming, der ses som den primære forretning i fremtiden.

Denne transformation har været under udvikling i en årrække, men går nu ind i sin sidste fase, hvor der vendes op og ned på både relationen til kunden, krav til teknologien til at nå kunden og hele det forretningsmæssige grundlag.

Det har vidtrækkende konsekvenser for hele tv-markedet, med nye vindere og tabere, og et dramatisk behov for mange omstillinger.

Copenhagen Future TV Conference 2020 stiller skarpt på de væsentligste aktører og parametre for omstillingen til den ny tv-verden.

Og så drister vi os til et kig længere ind i fremtiden – hvordan ser markedet ud, når streaming teknologien er den vigtigste for hele tv- og film industrien?

Mød de skarpeste hjerner

Konferencen vil have indlæg fra markante lokale tv-eksperter, og vi inviterer internationale analytikere med ekspertise i den internationale udvikling og vigtige tendenser.

Få indblik i den tv-teknologiske udvikling, med større udfordringer til brugerflader og den visuelle oplevelse af fremtidens tv.

Følg med i programmets udvikling ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev nedenfor.

Vel mødt til Copenhagen Future TV Conference 2020!

Med venlig hilsen

Claus Bülow Christensen

Copenhagen Future TV Conference

Nordens førende konference om fremtidens tv

Forud for sin tid

Copenhagen Future TV Conference har etableret sig som Nordens førende konference om fremtidens tv. Vi har siden 2008 forudsagt de væsentligste udviklinger for tv-mediet.

Branche netværk

Konferencen er mødestedet for alle, der interesserer sig for fremtidens tv. Du kan møde et bredt udvalg af personer og aktører fra hele branchen.

Relevante talere

Talerne på konferencen er et nøje sammensat udvalg af internationale og lokale eksperter, udvalgt blandt både dygtige analytikere og trendsættende brancheaktører.

“Det Digitale Indblik”

Læs Claus Bülow Christensens blogindlæg på Ekkofilm.

Claus Bülow Christensen skriver om den digitale udviklings betydning for film og tv industrien, på Danmarks førende filmmagasin, Ekkofilm.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender nyhedsbreve, når vi har nyt om workshops, masterclasses, seminarer, studieture og vores årlige Copenhagen Future TV Conference.