Disney i Danmark

Disney i Danmark

Copenhagen FutureTV online seminar

I samarbejde med analysefirmaet Wilke
Tirsdag 15. december kl. 14.00 til 15.30

Disney i Danmark – betydning for kultur og marked

På dette online seminar ser vi nærmere på Disney og streamingmarkedet i Danmark efter lanceringen af streamingtjenesten Disney+.

Streamingkrigen eskalerer

Vi får friske tal fra Wilke om, hvordan Disney+ har klaret sig i Danmark efter lanceringen, og vi sætter det i perspektiv til den store amerikanske streamingkrig, hvor mediegiganterne alle nu går i fodsporene af Netflix og iværksætter ny centraliseret, global distribution. Det har stor indflydelse på både tv-markedet, streamingmarkedet og biografindustrien.

Hvad siger kunderne?

Hvad betyder udviklingen for det danske tv-marked? Hvad har Disney+ allerede nu betydet for streaming kunderne i Danmark? Har de fravalgt andre tjenester, hvilken type abonnementer har man valgt, og hvordan har de oplevet Disney+? Disse spørgsmål, og meget mere, får vi svar på i webinaret.

Disney som kulturfaktor i Danmark

Vi ser også på Disney som kulturfaktor i Danmark gennem tiden. Disney har været i Danmark i mange årtier, og de fleste af os er opvokset med en stor kærlighed til Disney universet, der altid har talt dansk til os.

Så hvad betyder amerikanske Disney egentlig for dansk kultur? Det giver forfatter og filmredaktør ved Dagbladet Information, Christian Monggaard, et bud på.

Se detaljeret program nedenfor.

Praktiske informationer:

Efter tilmelding og betaling fremsendes login informationer til webinaret dagen før.
Der kan tilmeldes flere deltagere fra samme firma, se under tilmelding nedenfor.