Det mest radikale medie

Artikel fra magasin udgivet af DK Net i 1996

Claus Bülow Christensen, stifter af Copenhagen Future TV Conference, arbejdede som udviklingsdirektør for Metronome i 1996, hvor han sammen med firmaets stifter og direktør, Bent Fabricius-Bjerre, skrev denne artikel om hvorfor internettet er godt for et firma; med emails og nem kommunikation – og hvordan internettet vil blive meget vigtig for mediebranchen i en nær fremtid.

Læs artiklen og få et indblik i, hvordan vi så på internettets muligheder i 1996!

28. juli 2020

En trist dag, mange varme tanker til Bent Fabricius-Bjerres familie.

I 1995 fik jeg job som udviklingsdirektør for Metronome, Bent Fabricius-Bjerres omfattende og hæderkronede medieimperium. Det var en af min karrieres aller største glæder at arbejde sammen med ham og familien – han var allerede dengang en levende legende, og jeg elskede hans blanding af den højeste kreativitet, dygtigt købmandskab og visionær tænkning.

I min tid som udviklingsdirektør fik vi søsæt flere spændende projekter, og jeg fik firmaet på internettet, vi fik en hjemmeside og vi fik email til alle medarbejderne, og jeg fik mulighed for at lave Danmarks første hjemmeside for en spillefilm, nemlig Lars von Trier filmen “Breaking The Waves”.

Det var en skøn tid, med al den kaos introduktion af nyt kan give i et solidt firma, men alle var så positive. Sammen med Bent skrev jeg i 1996 denne artikel om alle fordelene ved at få et firma på internettet, og om alle de mange muligheder fremtidens internet ville bringe inden for medier, interaktivitet, film og tv!

Her er vi fotograferet til artiklen i mit kælderkontor på Søndermarksvej i Valby, hvor Metronome holdt til i mange år.

Tak for at tage så godt imod en ung teknologi idealist dengang, Bent – og tak for al musikken.

Claus Bülow Christensen, 28/7/20

Tilmeld dig kommentarsporet
Giv besked om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments